به طور کلی راههای قانونی مهاجرت به اروپا شامل مهاجرت به اروپا از طریق ثبت شرکت، مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری دولتی، اقامت اروپا با خرید ملک، مهاجرت به اروپا از طریق ازدواج، اقامت اروپا با تولد، اقامت اروپا از روش تمکن مالی، اقامت اروپا از روش تحصیل، مهاجرت به اروپا از طریق کار است.
در ادامه توضیحاتی در خصوص هر یک از روش های مهاجرت به اروپا ارائه میشود.
اقامت اروپا از طریق ثبت شرکت
با ثبت شرکت در کشورهای حوزه شنگن، متقاضی میتواند برای خود و خانواده درخواست اقامت اروپا را کند. برای ثبت شرکت در بعضی کشورهای اروپایی به عنوان مثال جهت اخذ اقامت آلمان باید بیزینسپلن قوی ارائه شود، در صورتی که مورد تایید کشور مورد نظر واقع شود اقامت اولیه به صورت موقت صادر می شود. اما در برخی کشورها پروسه ثبت شرکت سادهتر بوده و نیاز به طرح توجیهی ندارد. اخذ اقامت اروپا از این روش حتی برای چند خانواده به عنوان سهامدار این شرکت امکان پذیر است.
مهاجرت به اروپا از روش تمکن مالی
تمکن مالی پر طرفدارترین روش اخذ اقامت اروپا است. این نوع اقامت اروپا به اشخاصی تعلق میگیرد که از تمکن مالی بالایی در کشور خود برخوردار باشند.
شخصی که بتواند ثابت کند برای خود و خانوادهاش (همسر و فرزندان زیر 18 سال) ماهیانه حدود 3000 الی 4000 یورو درآمد ثابت دارد، واجد شرایط دریافت اقامت اروپا از طریق تمکن مالی خواهد بود.
این درآمد میتواند از چهار محل ثابت شود:
- سود سپرده بانکی
- اجاره نامه ملک
- حقوق بازنشستگی
- سود سهام شرکت بورسی
مهاجرت به اروپا از طریق سرمایه گذاری
متقاضی مهاجرت به اروپا از روش سرمایه گذاری، با خرید ملک یا سرمایه گذاری در موارد تعیین شده مانند اوراق قرضه دولتی در کشور مورد نظر به ارزش تعیین شده در قانون مهاجرتی آن کشور، میتواند برای خود، همسر، فرزندان، پدر و مادرشان از ابتدا اقامت دائم اروپا اخذ کند.
اخذ اقامت اروپا و تابعیت از طریق تولد
تابعیت از طریق تولد جزء اصلی ترین انواع تابعیت محسوب می شود. این تابعیت تابعیتی است که با تولد شخص شروع شده و در طول زندگی ادامه می یابد و از دو روش خاک یا خون حاصل می شود.
اخذ اقامت اروپا و تابعیت از طریق ازدواج
بر اساس نظام حقوق بین الملل خصوصی در اکثر کشور های جهان پذیرفته شده که در صورت ازدواج فی مابین زوجین شخص می تواند در راستای اخذ تابعیت اقدام کند.
مهاجرت به اروپا ار روش کاری
در پی کمبود نیروی کار و نیاز اتحادیه اروپا به نیروی انسانی در برنامه چشم انداز اقتصادی کشورهای عضو اتحادیه اروپا ، در سال ۲۰۰۷ طرح و برنامه ای با ایدهی الهام گرفته از طرح گرین کارت آمریکا تحت نام Bluecard یا همان «کارت آبی» را ارائه کرد که طی آن نیروهای کاری و متخصص غیراروپایی بتوانند در قالب این برنامه به کشورهای عضو اتحادیه اروپا مهاجرت کاری داشته باشند. با استفاده از کارت آبی دروازههای اتحادیه اروپا به روی شهروندان کشورهای غیراروپایی که شرایط مهاجرت به اروپا برای کار را دارند باز میشود.
مهاجرت به اروپا از روش تحصیلی
افراد بسیاری هستند که همیشه تحصیل در دانشگاههای برتر جهان برایشان جذابیت دارد. کشورهای اروپایی برترین دانشگاههای دنیا را در خود جای داده و علاوه بر رنکینگ بالا، رایگان بودن تحصیل در اکثر این کشورها هر فردی را مجذوب دانشگاههای آن میکند. در تمام دورههای تحصیلی، هزینه تحصیل تقریبا رایگان است دانشجویانی که در اروپا تحصیل میکنند 20 ساعت در هفته اجازه کار پاره وقت دارند. پس از فارغ التحصیلی در صورتی که در یک شغل پذیرفته و مشغول به کار شوند، امکان اخذ اقامت اروپا را خواهند داشت.
شماره تماس مشاوره رایگان موسسه حقوقی سام در وب سایت رسمی این مجموعه قابل دسترسی است. علاقهمندان می توانند با کلیک بر گزینه اقامت اروپا به وبسایت موسسه سام دسترسی پیدا کنید.